vrijdag 17 september 2010

Uitgelaten koken




Vorig jaar kwam een Amerikaan op het lumineuze idee om een hamburger grill te ontwerpen die op de warme uitlaatgassen van de auto werkt. Naar nu blijkt, bestaat het idee al veel langer. Dat blijkt uit bijgaand kranteknipsel van zo'n 70 jaar geleden.
Nu las ik dat steeds meer chefs zich door de een of andere autoimporteur laten sponsoren. Zo zij wensen, beschikken ze meteen over een nieuw fornuis. Vandaar mijn advies: komt Bentley, Chevrolet of Spyker vanavond bij u langs om u een gratis auto aan te bieden, zorgt er dan wel voor dat het vehikel over meerdere uitlaten beschikt. Liefst een stuk of zes, zodat alle parties er op kunnen draaien terwijl u tijdens de coupe de feu nog wat reserve achter de hand hebt. Krijgt u geen auto aangeboden? Dan zult u vermoedelijk te weinig sterren hebben. U hoort dan bij de gewone stervelingen, zoals ik.
Maar niet getreurd. Als gewone stervelingen staat de automarkt voor ons open en hebben we een onbeperkte uitlatenkeuze. Bovendien houden we als gewone stervelingen nog wat tijd over om ontspannen ritjes te maken. Dat gebeurt in gesponsorde auto's niet. We tellen onze zegeningen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten