woensdag 29 september 2010

Water en brood: een sluipend gif

Brood is het vergif van onze samenleving. Hebt u er al eens bij stilgestaan? De cijfers zijn indrukwekkend. Meer dan 98% van de broodverbruikers overlijdt na verloop van tijd. Bijna de helft van alle kinderen uit broodconsumerende gezinnen scoort beneden gemiddeld in school- en IQ-tests. In de 18e eeuw, toen brood het belangrijkste voedingsmiddel was, stierven er ongekend veel barende moeders en zuigelingen, terwijl de gemiddelde levensverwachting nauwelijks 50 jaar bedroeg. Naar schatting driekwart van alle moorden en homejackings gebeuren binnen 24 uur na de broodconsumptie. Het is bewezen dat één stokbrood een muis kan doden. Primitieve volkeren die het brood niet kennen, hebben weinig of geen last van Alzheimer, Parkinson, stress of zweetvoeten. En zo kan ik gerust nog wel even doorgaan. Ruim 90% van de vrouwen die in een (v)echtscheiding liggen, eten toevallig dagelijks brood. En ook voor dronkenschap is brood verantwoordelijk, drank en brood worden veelal binnen de 12 uur na elkaar geconsumeerd. Nee, voor mij geen brood meer. Dat bewijzen de statistieken wel.

Ook water is een ronduit bedenkelijke stof. Wist u dat water in de meeste tumoren wordt aangetroffen? Water zorgt ervoor dat de remmen van uw auto minder presteren en uw banden minder vat op het wegdek hebben, met alle ernstige ongevallen vandien. Zeker in combinatie met de dronkenschap waarvoor het brood (zie eerdegenoemd) verantwoordelijk voor is. Zure regen bestaat trouwens grotendeels uit water, de waterstofbom misschien ook wel voor en stuk. Inademen van water, ik kan er niet genoeg voor waarschuwen, is dodelijk, niet alleen bij kinderen. Als water gasvormig is, kan het zelfs hevige brandwonden veroorzaken. En wanneer water een vaste vorm aanneemt, kun je er doorheen zakken. Dat komt er ook nog eens bij. Het lijkt me nu wel duidelijk dat de mens niet geschapen werd om op water en brood te leven.

1 opmerking:

  1. Wat een onzin, zo kan ik nog wel even doorgaan. Alle kinderen die sexueel worden misbruikt komt door brood, omdat hij brood geteten heeft?

    BeantwoordenVerwijderen