vrijdag 25 maart 2016

Saisonnier is verhuisd

Enkele dagen geleden verhuisden we van Oostmalle naar Rijkevorsel, 5 kilometer verder. Het oude belastingkantoor in Oostmalle hadden we slechts tijdelijk gehuurd, dit om rustig te kunnen uitzien naar een definitief onderkomen.
In het buitengebied van Rijkevorsel vonden we een villa met bijgebouwen die aan al onze wensen voldoet. Het wil zeggen dat er niet alleen kantoren en magazijnen zijn ondergebracht, maar dat Carine en ik ook een privégedeelte hebben voor de periodes dat we niet in Frankrijk zijn.

De enorme living is kantoor geworden. Hier nemen de redacteurs plaats, heeft onze duizendpoot Ariane (redactiecoördinatie, planning, abonnementsbeheer) haar stek en is er een hoekje voor de boekhouding.



Daarnaast beschikken we over een flinke postkamer voor de Culiboutique. Deze moet nog worden afgewerkt.


Het archief hebben we op rolcontaines gezet: boekhoudarchief en dia-archief. 20 jaar geleden bestond de digitale fotografie nog niet, we hebben van de beginjaren zo'n 30.000 dia's overgehouden.


Ikzelf heb ook een kamer. Deze moet nog verder worden ingericht als ik tijd heb. De kamer van Carine zal ik maar niet laten zien, want dat is nog een puinhoop.


Buiten hebben we een overdekt terras, veel ruimte en zelfs een zwembad. Op de achtergrond ziet u de bijgebouwen. Het houten gedeelte links is het magazijn voor boeken en tijdschriften, het stenen gedeelte rechts moet nog worden ingericht.
Verder hebben we veel parkeerplaatsen en vooral heel veel rust en stilte.


Ons nieuwe adres: Zonstraat 12, 2310 Rijkevorsel.

Rijkevorsel ligt in de driehoek Breda - Antwerpen - Turnhout en is prima bereikbaar via de snelwegen Breda - Antwerpen en Eindhoven - Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten