donderdag 13 december 2012

2012 afsluiten

Het is een gigantisch hectische tijd geweest in onze uitgeverij. De magazines geven al werk genoeg, maar niet de laatste maanden. Om de redactionele deadline te halen voor het boek Kalf was onze Philippe twee maanden lang continu op pad, hij kwam alleen maar naar huis om van koffer te wisselen en ook de andere mannen maakten meer kilometers dan ooit. Maar het resultaat mag er zijn! Er werden kalfsvleesreportages gemaakt bij minstens 20 driesterrenchefs, van Italië tot Spanje, van Frankrijk tot Engeland en van Duitsland tot Zwitserland. Volgende week volgen nog twee chefs in Tokyo en dan mag de redactie gaan uitrusten. Maar ook moest het boek van Otto Nijenhuis het levenslicht zien, troffen we voorbereidingen voor 6 boeken in dezelfde signatuur-serie, waren we druk bezig met het realiseren van ons nieuwe product de professional tasting spoon, kwam er een fusie tot stand tussen de buitenhuisactiviteiten van Saisonnier, Koksgilde en Gastvrijheidsgilde, voerden we gesprekken met beursorganisaties, kortom te veel om op te noemen.
2012 was voor ons een goed jaar. We voltooiden een personele reorganisatie en versterkten onze financiële structuur aanzienlijk. Het ziet ernaar uit dat we dit jaar, dat voor alle uitgevers te wereld moeilijk was, minimaal break even kunnen afsluiten en dat zullen niet al onze collega's kunnen zeggen.
Vanavond vertrekken Carine en ik naar Saint-Pompon ( zie mijn andere blog http://saintpompon.blogspot.com ) om aan Château Norbert te gaan werken. En dan op 2 januari weer paraat, want dan staat de Horecava voor de deur. Ik wens u en de uwen héél prettige en gezellige feestdagen en hoop op de Horecava een glas met u te mogen drinken. Tot binnenkort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten