vrijdag 23 augustus 2013

Culinaire kalender 2014


Steeds vaker voeren we opdrachten voor derden uit. Wat een kleine twintig jaar geleden begon met het in mijn uppie schrijven en fotograferen van Saisonnier is uitgegroeid tot een veelzijdige culinaire machine. Zo maken we food gerelateerde brochures (bijv. al meer dan 10 jaar de brochures "Seizoenssuggesties" van W&G Groep) en recepten voor diverse internetsites (zoals Hoogstraatse aardbeien). Vandaag zijn Joost, Wouter, Philippe en Dirk volop bezig met het in opdracht maken van een culinaire kalender 2014. Het is de eerste keer dat we een kalender maken. De twaalf hoofdbeelden zijn klaar, ze zijn nu bezig met de stap-voor-stap handelingen die op de achterzijde van de kalender komen.
Telkens als ik een afgewerkt "product" zie, kom ik tot de conclusie: wij zijn de besten! En daarnaast vermoedelijk ook de snelsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten