maandag 19 augustus 2013

We vieren feest!


Gelukkig. Het duurde even langer dan we dachten, maar nu is het eindelijk zover: de crisis is voorbij! Bijna alle landen van Europa zitten in de lift, Duitsland en Frankrijk op kop. Zelfs de Grieken en Spanjaarden zien licht in de tunnel.
Alleen Nederland zat het afgelopen kwartaal nog officieel in een dipje. Dat heeft maar één oorzaak en dat is dat de huizen minder waard zijn geworden, waardoor de mensen voorzichtiger zijn en op hun geld blijven zitten. Dat van die huizen is helemaal geen ramp, want het gaat alleen maar over theoretische bedragen. Zolang je je huis niet verkoopt, is het niet minder waard geworden. Nog even geduld en ook dat probleem zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. In elk geval behoren de Nederlanders met een score van 80% tot de volkeren die het meest tevreden zijn over hun eigen situatie op deze aardbol. Met andere woorden is ook in Nederland de crisis voorbij, welkom bij de overige Europese landen.
Om het einde van de crisis te vieren, had ik bedacht om aanstaande vrijdagmiddag een klein feestje te organiseren met bier, whisky, frisdrank en een bitterballetje. Viert u met ons mee? Dan maken we er gewoon een gezellige boel van. Reserveer aanstaande vrijdagmiddag (en een stukje van de avond), nadere details volgen.
We gaan het feestje houden in ons redactiecentrum te Schilde (tussen Breda en Antwerpen), nogmaals welkom, we verwachten u!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten