Zoals u in de komende Saisonnier (winter) zult zien, breidt het aantal Culiboutiques gestaag uit. Met name in steeds meer kookstudio's (en restaurants met kooklessen) kom je hem tegen. Eergisteren heeft onze Danny er, nog nét op de valreep voor zijn vakantie, eentje ingericht in restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk.
Wat is een Culiboutique?
Onze Saisonnier-boetiek loopt al een aantal jaren en is zeer succesvol. We hebben een mooi assortiment aan unieke kookgereedschappen die we samen met specialisten ontwikkelden en we hebben onze eigen lijn kokskleding (zelfs voor baby's en kleuters). Precies een jaar geleden besloten we om met onze boetiek verder naar buiten te treden, daarvoor ontwierpen we het systeem Culiboutique. Dit systeem bestaat simpelweg uit een vitrinekast waarin ons assortiment te koop ligt, dit tegen leuke marges. Geen enkele kookstudio zal slapend rijk worden van de boetiek, je moet het dan ook vooral zien als toegevoegde waarde. Plus je verleent een stukje extra service aan je klanten. Plus je adverteert er gratis mee in Saisonnier. Iets voor u?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten