maandag 20 mei 2013

Inpakken en wegwezen

Morgenochtend beginnen we met inpakken. Ons hele Saisonnier circus wordt in de loop van deze week naar Houten verhuisd alwaar we onze Village opbouwen als onderdeel van de vakbeurs Beleef Smaak. We hoeven geen transporteur meer in te schakelen, sinds de grootrijbewijsbezittende Michiel enkele weken geleden ons team kwam versterken, huren we voortaan een trailer. Dat scheelt heel veel geld. Onze rvs werktafels zijn voortaan van wielen voorzien zodat ze ook als transportmiddel dienst kunnen doen. Daarmee staat voortaan àlles op wielen, want ook investeerden we in een Eloma mobiele combisteamer.
Wat gaan we volgende week van maandag tm woensdag in Houten doen? Heel veel. Naast de demo's van diverse chefs zult u ook veel patissiers aan het werk kunnen zien. Het Nederlandse Patisserie Team is aanwezzig met de jaarlijkse wedstrijd om de Dutch Pastry Award, er vindt een continue demo ice carving plaats, Hans Heiloo komt drie dagen vers ijs draaien en als klap op de vuurpijl hebben we een gastchef uit Bombay, Anil Rohira. Onze huisentertainer Paul Richard breidt alles muzikaal aan elkaar. Een koel glas Dockmans, of liever bubbels uit Limoux of een bel whisky? Het is er allemaal. Gratis wel te verstaan. Trouwens, àlles is gratis, tot en met de parking. Schrijf u in op www.beleef.nl en voer onze code BELEEF13VIL in. U krijgt dan een toegangsbewijs dan u kunt uitprinten.

A propos, onze drukker heeft me beloofd dat hij er alles aan zal doen om mijn nieuwe boek Groeten uit de Périgord op tijd klaar te hebben! Dat wordt spannend voor mij.
Wenst u geen alcohol? Dat kan. Speciaal voor u zijn de flessen mineraalwater al onderweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten