woensdag 26 juni 2013

Breaking News

Van maandag 7 tm woensdag 9 oktober vindt in MECC Maastricht de eerste aflevering van FOLIE CULINAIRE (culinaire gekte) plaats. Maar dat wist u al. Nieuws is dat vandaag het programma stevig werd uitgebreid. Naast ***chef Thomas Bühner (met voltallige brigade, zo heeft hij beloofd) zal ook ***chef Emmanuel Renaut van de partij zijn. U leest zijn portret in de nieuwe zomereditie van Culinaire Saisonnier. Wenst u nog meer internationaal sterrengeweld? Dan hebben we voor u ook nog JF Piège. Als chef van Plaza Athénée had hij ***. Nu hij zijn eigen zaak Thoumieux begon, kreeg hij er meteen **. Bizar spektakel meemaken? Ook dat kan. De Belgische **chef Sang-Hoon komt zijn ultrasonore techniek demonstreren en ook zal een 3D foodprinter aanwezig zijn.
Op dit moment overleggen we een bijzonder foie gras programma met de topchefs van de Périgord, ook zij komen naar Maastricht afgereisd. Het zal voor Joost nog een hele klus worden om dit alles in een tijdschema van 3 dagen te proppen.

Folie Culinaire is uitsluitend op uitnodiging te bezoeken, op maandag en dinsdag uitsluitend voor professionals, op woensdag ook voor georganiseerde (top) kookamateurs.

1 opmerking:

  1. Sinterklaas is wel erg vroeg dit jaar en dan ook nog verspreid over drie dagen.... Dit wordt 'uitpakken' tijdens de Folie.... #Mooivoordehoreca

    BeantwoordenVerwijderen