zaterdag 8 juni 2013

Culinaire boekenmarkt

Folie Culinaire in Maastricht moet een echte folie (gekte) worden, er zijn al allerlei ideeën ontstaan. Wat ik ook graag op de beursvloer zou willen, is een culinaire boekenmarkt. Nieuwe boeken en tweedehands boeken. Wat nieuwe boeken aangaat, zijn er legio chefs die (een) eigen boek(en) hebben en daar nog een restantje van hebben staan. Voor ons is dit ideaal. Wij zorgen wel voor de verkoop, het enige dat we de auteur vragen, is dat hij/zij in de loop van de drie dagen eens een signeersessie houdt. De tijdstippen kunnen we op een schoolbord aankondigen. Bent u zo'n chef? Neem dan even contact met ons op. Of kent u zo'n chef? Geef deze boodschap dan aub door.
Maar wellicht hebt u een verzameling kookboeken die u kwijt wilt of wordt het eens tijd om uw boekenkast uit te mesten. Ook dan bent u van harte welkom. Zelf heb ik de vele tientallen dubbele boeken al uit onze bibliotheek gereserveerd. Daar zitten héél interessante exemplaren tussen die je normaal niet snel tegenkomt.
De spelregels zijn simpel: u bepaalt zelf de prijs en deelname kost niets. Alleen nemen we een percentage van de omzet om onze verkoper te betalen. U kunt uiteraard ook zelf bij uw boeken staan en dan betaalt u helemaal niets.
Zegt het voort, zegt het voort aub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten