maandag 21 oktober 2013

Saisonnier's pop-up restaurant in aantocht!

De exacte datum weten we nog niet, het zal in elk geval op een maandagavond zijn en het is pop-up, dus zal het snel gaan. Dan gaan onze chef Joost en zijn team voor u koken in ons redactiecentrum te Schilde. De recente tijdens reportagereizen opgedane ervaringen zullen als inspiratiebron dienen, dit in drie gangen. De vierde gang, ik heb daarop aangedrongen, zal telkens een dame blanche zijn, op welke manier dan ook gepresenteerd. Ook heb ik er op aangedrongen dat er echte wintertruffel (van onze eigen oogst) wordt verwerkt.

 
Degenen die al ooit bij ons op bezoek waren, zullen het beamen: ons redactiecentrum heeft een schitterende infrastructuur met een volwaardige restaurantkeuken en zitgelegenheid voor 18 couverts. Maar dat is nog niet alles, want ook beschikken we over een eigen bruin café met Frans Bauer muziek. Na de koffie wordt u hier uitgenodigd voor een vloeibare lekkernij.


Zo zal het gaan worden:
apero
voorgerecht
tussengerecht
hoofdgerecht
dame blanche
koffie
digestief
inclusief enkele glazen wijn € 80.

We hebben slechts 18 plaatsen (waarvan er al enkele geboekt zijn), dus reageer snel. Intekenen aub via carine@saisonnier.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten