donderdag 17 oktober 2013

Folie Culinaire 2014Het was van begin oktober in Maastricht een gastronomisch evenement zonder weerga: Folie Culinaire. Het concept, bestaande uit een demokeuken met wereldberoemde chefs, met daarrond een intieme beurs voor topproducenten, bracht een kleine 3.000 bezoekers uit Nederland en België op de been. Het waren uitsluitend professionals uit de doelgroep gastronomie top t/m middenklasse. De standhouders waardeerden het evenement (op één uitzondering na) met het waanzinnig hoge cijfer 9 op 10! Het demoprogramma was dan ook een èchte trigger, met driesterrenchefs uit Frankrijk en Duitsland. Daarmee is een betonnen fundament gelegd voor de toekomst.

Wij, de gezamenlijke teams van MECC Maastricht en Culinaire Saisonnier, zijn nu al bezig met de invulling van Folie Culinaire 2014. We beloven nóg meer vuurwerk van buitenlandse beroemdheden. Qua invulling van de stands genieten de vorige deelnemers uiteraard voorrang als het om de lokaties gaat. Hun voorrang blijft bestaan tot 15 november. Diverse bedrijven schreven zich reeds opnieuw in.

Wenst u een stand (4 x 4 meter) of een marktkraam op Folie Culinaire 2014? Wees dan snel. Vanaf 16 november krijgen nieuwe standhouders voorrang als het om de lokatie gaat, uiteraard komen de eerste inschrijvers ook het eerste aan de beurt.

Folie Culinaire 2014 gaat plaatsvinden van maandag ... t/m woensdag ... in MECC Maastricht, gelijktijdig met de horecabeurs BBB. Folie Culinaire is echter niet toegankelijk voor het BBB-publiek en is uitsluitend op uitnodiging te bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten