dinsdag 29 januari 2013

Tipje van de sluier

Voor ons nieuwe boek KALF hebben we gedurende een vol jaar research gedaan en de wereld afgereisd. Veertig topchefs uit diverse landen brengen een ode aan het kalf met drie recepten. Uniek! Daarnaast leert u het kalf in alle opzichten kennen, van de triperie in Lyon via Franse boertjes totaan de kalfslederen schoenen van Floris van Bommel. Ook weer uniek! Nog nooit werd zo'n grote ode aan het kalf gebracht.
Let wel: het luxe boek gaat kilo's wegen, versterk alvast uw boekenplank. De uitgifte van het boek is gepland in de loop van mei aanstaande.

U bent nu al benieuwd naar de chefs die in het boek verschijnen? Hier zijn ze.

België: De Karmeliet, Geert Van Hecke / L'Eau Vive, Pierre Résimont / L'Air du Temps, Sang-Hoon Degeimbre / Jos Theys Boererij, Jos Theys.

Duitsland: La Vie, Thomas Buhner / Aqua, Sven Elverfeld.

Zwitserland: Schloss Schauenstein, Andreas Caminada.

Parijs: Agapé Substance, David Toutain/ L'Astrance, Pascal Barbot / Le Chammaré, Antoine Heerah / Claude Colliot, / Mansoeri, Fatéma Hal/ Passage 53, Shiimichi Sato / Rostang, Michel Rostang / Thoumieux, Jean-François Piège / Villa9trois, Stéphane Reynaud.

Nederland: Ivy, François Geurds / Château Neercanne, Hans Snijders / De Kromme Watergang, Edwin Vinke.

Engeland: Bubbledogs&, James Knapppett / St.johns, Fergus Henderson.

Frankrijk: Daniel & Denise, Joseph Viola / La Pyramide, Patrick Henriroux / Du Faudé, Thierry Baldinger

Monaco: Beefbar, Thierry Paludetto.

Spanje: Arzak, Juan Mari & Elena Arzak / Martin Beresategui / El Celler de Can Roca, Joan Roca / Akelare, Pedro Subijana.

Luxemburg: Favaro, Renato Favaro / Mosconi, Illario Mosconi.

Italië: Bulgari, Andrea Ferrero / Cracco, Carlo Cracco / Alba, Enrico Crippa / Altra Isola, Hu Shun Feng.

Oostenrijk: Le Loft, Raphael Dworak / Plachutta, Mario Plachutta / Figlmüller, Markus Brummer.

Japan: Ishikawa, Hideki Ishikawa / Sazanka-so

Geen opmerkingen:

Een reactie posten