woensdag 6 februari 2013

BREAKING NEWS !

Gisteren heb ik een langdurige overeenkomst gesloten met MECC Maastricht. We gaan een alternatief maken voor de European Fine Food Fair. Deze beurs die ooit zo glorieus was, bestaat niet meer. De bedoeling is om een nieuw evenement neer te zetten en we doen dat onder de naam FOLIE CULINAIRE.
Folie Culinaire betekent "culinaire gekte" en zo zal het ook zijn. Er zijn forse budgetten gereserveerd om de absolute wereldtop naar Maastricht te halen. Het zal genieten worden!
Folie Culinaire zal gehouden worden in de Expo Foyer van het MECC, daar waar de EFFF ooit zijn gloriejaren beleefde. Om zeker te zijn van de kwaliteit is Folie Culinaire een joint venture tussen MECC en Saisonnier. Er zal plaats zijn voor 50 stands van internationale kwaliteitsproducenten/-leveranciers, rondom een grote keuken gebouwd.
Folie Culinaire vindt plaats op hetzelfde moment als de BBB, namelijk van maandag 7 t/m woensdag 9 oktober dit jaar en wordt een jaarlijks evenement. Alle abonnees van Culinaire Saisonnier en Pâtisserie&Desserts zullen zich gratis kunnen inschrijven!
Noteer de data in uw agenda, dit vuurwerk mag u niet missen. Later zult u het aan uw kleinkinderen kunnen vertellen: "Opa, vertel nog één keer van de folie culinaire..."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten