dinsdag 3 september 2013

Maastrichter aanbiedingen rond Folie Culinaire

Vorige week meldde ik u via de sociale media dat diverse partijen in Maastricht aan het meedenken zijn geslagen om van Folie Culinaire een nog groter succes te maken. Ik beloofde u de details, hier zijn ze.

Bezoekers aan Folie Culinaire (ook BBB) kunnen voordelig per trein reizen. De NS rekent binnen geheel Nederland voor een dagretour 18 euro, voor een tweedaags retour betaalt u € 34. Speciaal voor de treinreizigers staan de Maastrichter taxi's paraat om u tegen gereduceerd tarief te vervoeren: € 10 voor de binnenstad en € 7,50 voor de overige wijken. Met deze taxi's kan u vanaf de beurs ook naar het restaurant van uw keuze.

Maastrichtbookingservice.nl heeft interessante overnachtingsaanbiedingen in diverse hotels.

Maar ook de Maastrichter horeca staat voor u paraat. De restaurants die zijn aangesloten bij Les Tables (www.lestables.nl) en Maastricht Culinair (www.maastrichtculinair.com) bieden u een gratis extra gang in de vorm van een plat du chef of signatuurgerecht. Op de beursvloer ontvangt u hiervoor een voucher. In het beursgebouw zal een speciale reserveringsdesk aanwezig zijn.
En dan uiteraard de cafés: de vele cafés in de Maastreichter binnenstad die zijn aangesloten bij de Meestrechter Brandslang (www.meestrechterbrandslang.nl) bieden speciale arrangementen en spektakel.

En dan hebben we het niet eens over het spektakel dat Folie Culinaire biedt. Beroemde chefs als Thomas Bühner, Emmanuel Renaut, Jean-François Piège, Sang Hoon, Vincent Arnould... A propos, de demo's van de Franse chefs zullen door onze Philippe simultaan worden vertaald, zodat u geen millimeter hoeft te missen.

 

1 opmerking:

  1. Je zet, door dit aan te kondigen, Maastricht opnieuw op de kaart voor de gastronomie 'de Folie Culinaire' gaat 'boeien'. Onno zal blij zijn... en Albert zal het benoemen (hopelijk op tv).. :-) Gewoon knallen...dat is de kracht.... en zonder poeha.. hoe mooi...

    BeantwoordenVerwijderen