vrijdag 11 maart 2011

ZO

Zo, de allerlaatste last minute artikelen voor Saisonnier en P&D zijn in eindredactie verwerkt. Voor Saisonnier gaat het om het laatste katern, de rest is al in druk. Meteen daarna volgt P&D en kan het team aan de KoksKoerier beginnen. Straks komen Wim en Willy van As nog bij ons op bezoek. Morgen is het inpakken geblazen en dan voor een paar weekjes naar Saint-Pompon. Zie wat we onderweg willen gaan doen op mijn andere blog http://saintpompon.blogspot.com/ Volgende week aan mijn nieuwe boek beginnen en vooral ook uitrusten, het was langdurig hectisch hier.
Heb gisteren trouwens een HD camera gekocht, een JVC. Daar wil ik tussendoor mee gaan prutsen, kijken of ik filmpjesmaaktalenten heb. Dat zou mooi zijn, in de aanloop naar het digitale magazine dat we dit jaar nog willen lanceren.

Wilt u er helemaal zeker van zijn dat u dat digitale magazine als eerste op uw scherm krijgt? Stuur dan een mailtje naar martine@saisonnier.net en uw e-mailadres wordt alvast geregistreerd. Voorlopig helemaal gratis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten