donderdag 17 november 2011

Nieuwe redacteur


De kogel is door de kerk. Na een zeer lange selectieprocedure waarbij we de kandidaten uitvoerig testten, hebben we besloten om Rutger Schipper als nieuwe collega te verwelkomen. Rutger had tot vorig jaar een eigen restaurant, doch besloot de zaak om persoonlijke omstandigheden te verkopen.
Zoals altijd gaan we voor zijn opleiding veel tijd uittrekken. Gedurende de komende twee jaar zal hij alles zien en meemaken wat er in een kleine gespecialiseerde uitgeverij speelt en het boeiende redacteursvak leren. Om de opleiding voor ons enigszins financieel draagbaar te maken, krijgt Rutger er parttime een andere taak naast: Hij zal de totale verantwoordelijkheid gaan dragen voor de uitbouw van de Culiboutiques, zodanig dat hij die taak over twee jaar kan overdragen.

We hebben allemaal een goed gevoel bij zijn komst, het zal een verrijking voor ons team en onze uitgaves zijn. En dat moet ook, want iemand die geen verrijking betekent, is niet op zijn plaats.

Welkom Rutger!

1 opmerking:

  1. Rutger gefeliciteerd en heel veel plezier bij Culinaire Saisonnier - P&D. Het is een prachtbaan waar je van gaat genieten. Teminste dat heb ik wel 5,5 jaar gedaan. Met te gekke collega's.
    Succes Danny Jansen

    BeantwoordenVerwijderen