maandag 28 november 2011

Village Saisonnier bijna vol



De Village Saisonnier, februari in Assen, is bijna volgeboekt. Dit terwijl de ruimte ongeveer tweemaal zo groot zal zijn dan de vorige aflevering dit jaar. Van de 29 stands zijn er inmiddels 25 bezet. De topleveranciers die nog mee willen doen, zullen héél snel moeten zijn met boeken.
Nieuw ditmaal is een pleintje met marktkramen waarin kleine regionale Drentse producentjes zich kunnen presenteren. Dit pleintje is al helemaal volgeboekt.



De opzet zal weer hetzelfde zijn. Een gastvrijheidsplein met live achtergrondmuziek en een demokeuken met daar omheen stands van topproducenten. De geboden gastvrijheid zal weer helemaal gratis zijn. Aan tafel zult u kunnen genieten van wat een groot aantal chefs bereidt van hetgeen de standhouders bieden, dit vergezeld van een wijntje of frisse pint. Ikzelf zal mijn eigen bar bemannen, voor de liefhebbers (zoals ik) heb ik altijd wel een paar flesjes pittigers onder de toog verstopt.

De Village Saisonnier vindt plaats op het TT-circuit van Assen van maandag 13 tot en met woensdag 15 februari in het kader van de HorecaEvenTT. Hieraan is ook het belangrijkste wedstrijdprogramma van Nederland gekoppeld, met als hoogtepunt de Wynand Vogel Bokaal (ik zeg altijd Haubtstormbahnfühervogelbokaal omdat de walgelijke trofee mijns inziens enkele Heimat-trekjes vertoont) tussen sterrenbrigades.

Naar Assen gaan loont de moeite voor iedereen die in het gastronomische vak geïnteresseerd is, het is dan ook bepaald geen regionaal gebeuren. Bovendien, voor een stuk of zes tientjes vind je de mooiste hotelkamers met vorstelijk ontbijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten