woensdag 2 juni 2010

Saisonnier Zomer 2010 Vooruitblik


We leggen nu de laatste hand aan de nieuwe Saisonnier. Wat is het dit keer een klus geweest en wat gaat hij mooi worden. Een vooruitblik.
Eén van de hoofdartikelen zet alle zeegroenten op een rijtje, in woord en beeld. Daaraan gekoppeld een reportage over dit onderwerp die Joost in Canada maakte. De Zeeuwse chefs Jannis Brevet en Edwin Vinke maken er gerechten bij.
De specerijenafdeling neemt de garam massala onder de loep.
Een grote reportage over 's werelds beste kers.
Op bezoek bij de nieuwe Ami Saisonnier Lars van Galen in De Bloemenbeek.
Kalfsvlees in Parijs bij een Japanse chef die Frans kookt.
De verbouwing en toekomstplannen van Sans Cravate.
De sexy afwaskeuken van De Vlindertuin.
Hervé This distilleert smaken zonder speciaal gereedschap.
Het chefsportret is een der boeiendste die we ooit maakten: bij Michel Guérard.
Het 65-jarige jubileum van Slagerij Lebouille gaat niet onopgemerkt voor bij.
Kaas uit de Jura: Bleu de Gex.
Kenwood komt met een werkelijke revolutie in keukenapparatuur.
De kruidenkeuken van De Herborist.
Het MRIJ rund.
Alles over sake.
Dit en nog veel meer een de nieuwe Saisonnier, die in de tweede helft van juni in uw bus zal vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten