vrijdag 8 oktober 2010

Vandaag

Ik zit nu op mijn bureautje thuis met m'n nieuwe laptop te oefenen, gisteren gekocht. Packard Bell TX86, duur ding maar met mega processor en helemaal grafisch ingesteld. Vanuit mijn plekje heb ik zicht op de toegangspoort, er zijn vanochtend al twee camionettes geweest om poststukken op te halen en de derde belt nu aan. Het gaat verdorie goed met ons, de crisis is nu helemaal voorbij. Sterker nog, we draaien de allerhoogste omzet in ons 15-jarige bestaan en hebben daarom al besloten om de komende winter-uitgave van Saisonnier 16 pagina's dikker te maken. Dat geeft een goed gevoel.
Vanmiddag ontvangen we een politieke delegatie van de provincie Zeeland. Onze jongens hebben hun mise en place al gemaakt met Zeeuwse producten. Ben benieuwd hoe Danny's boterbabbelaarsijs zal smaken. Sorry, maar daarom vandaag geen vrijdag's happy hour.

Zondag het jubileumfeestje van 't Weeshuys Geertruidenberg van Ami Saisonnier Adri Branderhorst, maandag groot feest in De Pastory Cadier en Keer. Aan Alain Vermeulen reikt Carine dan de D'Couvert 2010 uit, onze gastvrijheidsprijs. Er zijn warempel 250 genodigden, waaronder diverse BNers. Wordt spannend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten