In Kopenhagen bevindt zich dus een chef die van gekkigheid niet weet wat hij moet bedenken en zijn keuken daarom overschakelt op levende mieren. Geen slecht idee want je hebt dan geen duur fornuis meer nodig. Het zaalpersoneel wordt omgeschoold tot dierentemmer en voegt daarmee een extraatje aan het gastheerschap toe.
Voor degenen die ook al niet weten wat ze aan extremiteiten moeten bedenken, heb ik een leuke keukengrondstof gevonden: Baby Bologna die van kleine kindertjes is gemaakt. De bedoeling van de fabrikant is om elke dag meerdere peutertjes te verwerken. Uniek is dat op het eitiket te zien is om welk kindje het gaat, op de foto ziet u de restanten van een lief jongetje dat Alexje heette. Met een weinig vakmanschap draait u met deze bologna een lekker roomijs. Gewoon een anglaise maken, enzovoort. U hebt dan iets op uw kaart dat de wereld nog nooit heeft gezien: een kinderijsje voor volwassenen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten