Joost zit in Rome voor het maken van een stadsportret P&D en een chefsportret, Philippe is vanuit Zwitserland meteen doorgereisd naar de Elzas waar hij deze week spannende dingen doet, Carine is vandaag in Zeeland bij de tweetjam, Wouter staat in de redactiekeuken gerechten te maken die straks op de foto moeten en gaat daarna verder met de lay-out van het boek Wynand. Straks komt Johan van Groeninge naar hier voor de voorbespreking van zijn boek, vanavond hebben we een identieke voorbespreking met Herbert Robbrecht. Tevens verwacht ik vandaag de recepturen voor het boek van Otto Nijenhuis en kan ik daar verder mee aan de slag. Martine doet bijna niets anders dan partijtjes van de nieuwe Pastry in Europe nr.4 inpakken want wereldwijd blijven de bestellingen continu binnenstromen. Zeg nu niet dat een uitgeverij met twee vingers in de neus werkt. Althans niet bij ons. Er zijn legio uitgeverijtjes die fotografie en verhaaltjes inkopen en onnozele persberichtjes verzamelen, daar heb je een blad gemakkelijk mee gevuld, je hoeft ze alleen maar aan elkaar te plakken. Bij ons gaat dat anders, we kopen geen millimeter in, we doen àlles zelf. Dat geeft uiteraard ook het allerbeste resultaat.
Conclusie: weinig tijd om te bloggen helaas.
En daardoor blijf je uniek in wat je met elkaar tot stand brengt.... uniek.....
BeantwoordenVerwijderen