dinsdag 13 oktober 2009

HAUTE CUISINE


Gisteren waren Joke en Anita van de RAI-groep bij ons op visite. Joke is de beursmanager van de Horecava en Anita is de persverantwoordelijke van dezelfde landelijke horecabeurs. Doel was om alvast voor de beurs 2011 een complot te smeden. Tot nu toe waren we jaarlijks passief op de Horecava aanwezig, dat wil zeggen met onze chef's table die vooral gastvrijheid biedt. We hebben echter trek in méér. Enkele dagen geleden schreef ik over ons nieuwe project Le Village Saisonnier en het zou mooi zijn om dit spectakel in de toekomst ook in Amsterdam te laten plaatsvinden. Er kwamen gisteren superideeën tevoorschijn waarover ik nog niks kan en mag verklappen. Maar zoals het er naar uitziet, zouden we op Horecava 2011 wel eens geschiedenis kunnen schrijven met letterlijke Haute Cuisine. Aanstaande januari gaan we het voorlopig nog even op de traditionele manier doen, want spectakel vereist veel voorbereidingstijd.

Horecava 2010 belooft alvast zeer mooi te worden, nu het concept van kleinere beurzen binnen één groter geheel wordt voorgezet en verder verfijnd. Zo komen er bloedmooi ingerichte hallen voor nightlife, hotel, enzovoort. De gastronomie krijgt nog meer dan ooit tevoren een eigen plek op de beurs en dat vergemakkelijkt het zoeken. Uiteraard zit Saisonnier daar met zijn kont middenin.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten