vrijdag 23 oktober 2009

PASTRY IN EUROPE 2010


Momenteel zijn we met alle macht bezig om ons nieuwe boek Pastry in Europe 2010 klaar te krijgen. We hebben de lat voor onszelf wat hoger gelegd. De vorige PIE was puur een vertaling van artikelen die we eerder in Pâtisserie & Desserts publiceerden, ditmaal hebben we specifiek voor het boek artikelen ingeblikt. Dit in combinatie met vertaalde items. Zo komt er een hoofdstuk "Zeeland", waarin bijv. de reeds geplaatste artikelen over de Zeeuwse bolus, Zeeuwse speculaas en de boterbabbelaar een plaatsje krijgen, daarnaast gaan we specifiek voor PIE bij Zeeuwse topchefs op bezoek.
De planning is nu volledig, de fotografie is geselecteerd en bijna alle teksten zijn vertaald. Ook de lay-out fase is op kruissnelheid. Kortom, we zitten heel mooi op schema en dat is voor elke uitgever een grote bekommernis.
PIE 2009 loopt intussen als een trein en wordt verkocht in 70 landen, waarbij heel Azië een onverwacht grote rol speelt. Voor de uitgave 2010 zullen we het nog makkelijker krijgen, want de adressen die ons al kennen, die kennen ons dus al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten