Zondag (3 oktober) begint in Brussel de vakbeurs Horeca Life. Voor de eerste keer gaat het Saisonnier-team daaraan meedoen. Zelf verlaat ik Saint-Pompon in de nacht van donderdag op vrijdag, zodat ik in Schilde nog kan deelnemen aan het happy hour in ons inpandige bruine cafeetje Chez Norbert. Dat begin vrijdag om half vier. Zoals altijd bent u van harte welkom voor een glas en bitterbal.
Na de beurs staat me een gigantisch volle agenda te wachten. D'r zitten heel leuke dingen tussen, zoals het jubleumfeestje van restaurant 't Weeshuys (Geertruidenberg) op 10 oktober en de volgende dag de uitreiking van de D'Couvert aan Alain Vermeulen in restaurant De Pastorij (Cadier en Keer).
Van 16 t/m 19 oktober nemen we deel aan de Noord-Franse vakbeurs in Lille. Meteen daarna vertrekken Philippe en ik voor een lange rondrit door Frankrijk om 5 nieuwe Amis Saisonnier te balloteren. Ons leven is in elk geval niet saai.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten