Ook de nieuwste uitgave van P&D is gedrukt en wordt momenteel ingebonden.
Voor het stadsportret gingen we op verkenning in Luxemburg. Wat diepgaande technieken aangaat, neemt Hans Heiloo ditmaal de soufflé onder de loep. Hij toont de diverse technieken en leert ons zelfs de soufflé risicoloos in mise en place te maken. Voor het vloeibare aspect komt het wijngebied Bonnezeaux aan de beurt. Terroirproducten vinden we in Nederland bij de Arnhemse Meisjes en in België bij de Gentse Sneeuwbal. Jeroen van Oijen is zoals altijd weer diepgaand bezig met zijn nieuwe vindingen en ontwerpen. Verder zijn we onder andere op bezoek in de nieuwe ijssalon van Toine Smulders, in een bakkerij in Ammerzoden, op Guadeloupe om te bezien hoe men van de plaatselijke tropische vruchten gebruik maakt, op Sicilië om er de cactusvrucht te zien groeien, enzovoort. Pascal De Deyne maakt voor ons zijn lievelingstaart. Het aantal pâtissierts en chefs is te groot om op te noemen. De wereld wordt binnenkort weer een stukje meer roze.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten