Ik heb hem naast me liggen, vers van de pers. Jezusgriezels, wat mooi! We hebben het weer voor elkaar gekregen en dan met name Joost en zijn dappere mannen. Zal ik alvast een flinke tip van de sluier oplichten?
Hunten, foerageren, plukken en struinen, het past allemaal in de huidige gastronomische tendens, er zijn echter ook valkuilen. Met Frank Raddeer trekken we de natuur in om te zien wat er groeit en bloeit. Een groot en diepgaand artikel.
Met de Jeunes Restaurateurs van België maakten we een jam session mee.
De Limonadefabriek 2.0 heeft de mooiste keuken van Nederland gekregen, misschien wel van Europa, misschien wel van de aardbol.
Chef Edwin van Gent gaat met Cévennes uien aan de slag.
In Parijs bezoeken we de rijzende ster Philippe Belissent.
We gaan met de kippen op stok, namelijk met het polderhoen.
Vroenhout is uit zijn as verrezen. Het monumentale rietgedekte pand dat vorig jaar in vlammen opging, is vervangen door een juweel.
We bladeren in de Michelin gids van exact 25 jaar geleden en zetten alles op een rijtje.
Ryan Bahadoer, de zoon van, ontwikkelt zijn geheel eigen stijl.
Het chefsportret is één der mooiste die we ooit maakten: Quique Dacosta.
Met trots presenteren we u de winnaar van de D'Couvert 2011, de gastvrijheidsprijs voor Nederland en België. Pardon, het is een winnares.
We zijn op bezoek in kaasmakend Normandië om de productie en achtergronden van de echte Pont l'Éveque te aanschouwen.
Wedstrijdbeest Wim Klerks heeft zijn eigen productie van mallen opgezet.
Op de Limburgse heide ontdekken we de Herderham.
(Bijna) alle pepers zetten we op een rij.
In onze serie over Livar gaan we de achtergronden van dit varken verder uitdiepen en geven we de herkenningspunten. Daarvoor gaan we ook op bezoek bij Michèl Kagenaar.We zetten drie jonge kooktalenten in het zonnetje.
De wijnrubriek gaat ditmaal over de Vin du Pays du Calvados.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten