Op onze Village Saisonnier in Assen (13 tm 15 februari) zult u ditmaal ook Franse topproductenten tegenkomen. Les Vergers Boiron komt vanuit Valence zijn assortiment vruchtenpurees, en voortaan ook heftige groentenpurees, laten proeven. De firma Rougié uit Sarlat komt met een assortiment aan foie gras waarmee we in de keuken stevig aan de slag gaan.
Er is op de Village veel vlees aanwezig: Limburgs varken, kalf, wagyu, het topassortiment van Lebouille... in gedachten zie ik al dat lekkers al met foie gras gecombineerd. Voor wie geen trek heeft in vlees, staat op de Village een echte sushibar. De Nederlandse barista kampioene gaat voor de koffie zorgen, Ritchie en Bobbie bouwen een strakke bar, de Limburgse sterrechef Michèl Kagenaar zet een eigen complete demokeuken neer. Dit wordt kicken jongens!
Heb je, je wel afgevraagd of Assen al die aandacht straks kan verwerken. Waar moeten we straks 'in godsnaam' al die 'pers' die hierop afkomt parkeren..????
BeantwoordenVerwijderen