dinsdag 31 januari 2012

Vacatures bij ons

Onze uitgeverij groeit en groeit. Per onmiddellijk hebben we de volgende vacatures.

Duizendpoot-Lay-outer met veel gastronomisch gevoel. Uitvoeren van onze magazines en boeken, maar ook creatief meedenken in ons redactieteam. Wellicht af en toe mee op reportage, maar ook sjouwen als er een beurs moet worden opgebouwd.

Duizendpoot gastronomisch-commercieel-organisatorisch. Combinatie van twee funkties: Beheer en uitbouw van ons shop-in-shop systeem Cilboutiques en leiding over ons (voorgenomen) reizend circus Le Village Saisonnier, een mobiel beursconcept gericht op de regio's.

We zoeken geen freelancers, bij ons is iedereen in vaste dienst. Binnen ons team heeft iedereen een culinaire achtergrond. Qua persoon passend vinden wij belangrijker dan een uitgebreide cv. We hebben het gezellig samen, sluiten onze dagen af met een glas, iedereen rijdt in een zwarte Saisonnier- auto. Anderzijds werken we door tot het werk klaar is en hebben we een gruwelijke hekel aan middelmaat. We zijn de besten en willen dat zo houden. Standplaats: ons prachtig redactiecentrum in de bossen van Schilde (tussen Breda en Antwerpen) .

Ja mag me altijd je cv en motivatie toesturen. Norbert@saisonnier.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten