vrijdag 12 november 2010

Af en toe heb ik de drang...


Af en toe heb ik de drang om mezelf te bevredigen en dan surf ik naar onze Pastry in Europe website www.pastryineurope.com. Het is zó mooi dat wij, kleine piepeltjes in Schilde, het met onze roze jaarboek voor elkaar krijgen om spontane reacties uit Canada, Vietnam, New York, Singapore, Parijs of Londen uit te lokken. Het drukt me telkens met de neus op de feiten en dat is wel eens nodig omdat ik het nauwelijks zelf kan beseffen: ons boek, dat jaarlijks vol enthousiasme de patisserie-ontwikkelingen in Europa beschrijft, wordt momenteel verkocht in 72 landen! Met veel dank aan Joost, Elly en Geert, zij zijn de turbodieselmotoren. Hier enkele statements uit het gastenboek:

-I am inspired to take a trip to Europe, one day, and taste it all for myself.
-Prachtige boeken, geweldige lectuur... doe me direct zin krijgen om 'in de desserten te vliegen'.
-Stunning recipes, stunning photography, all in all just a stunning read from cover to cover
-I order book quickly. Nice color!
-I think this new kind of publications will change the way all the people approach to the pastry world,the book is stunning,really nice and fantastic photography,my compliments to all the staff!!!
-I am very excited about the launch of this book. Try the recipes and you will experience their accuracy. Believe me this is THE pastry book of all pastry books.
-The quality of the book and pictures are incredible and a jewel for every chef.
-Wow, this is exciting! I just ordered my copy on your site. Waiting eagerly to receive in Singapore and savour the PINK effort and content!
-This is realy the most interesting book of the last few years.
-J'ai reçu le livre en rose; Impressionant!

We zijn druk bezig met de editie 2011 die in januari gaat verschijnen. U kunt deze nieuwe editie tot het einde van dit jaar tegen een bijzonder tarief reserveren! Kijk daarvoor even op de site.

1 opmerking:

  1. Laat hun die gepatisseerd bevredigd willen worden naar Assen komen binnen 2011.
    Laat daar een Patisserie explosie doen ontstaan.
    Dat Pastry inspirerend is op sexueel gebied liet van Beckhoven ook al eens zien.
    Een boekwerk uitgeven binnen 72 landen is Top, helemaal omdat patisserie een neergaande tendens kende. Proficiat Pastry

    BeantwoordenVerwijderen