Ons programma op de EFFF ziet er als volgt uit. Buiten de genoemde namen hebben we nog enkele echter verrassingen in petto die we voorlopig nog even geheim houden.
Maandag 31 januari:
11.30u Alex Hanbuckers, De Herborist, Brugge-Sint-Andries
Uitvoerige demo rond onbekende kruiden.
12.40u Renato Favaro, Ristorante Favaro, Esch-Alzette
Kalfswangen Italiaans klassiek en modern.
13.30u Cyril Mollard, Ma langue sourit, Montfort
Creatief met groenten in de pâtisserie.
14.15u Fabrice Collignon, Brussel
De nieuwe pâtisserie.
15.00u Jean-Yves Wilmot, Mettet
Groenten in de pâtisserie, verbluffend met banaan.
16.00u Régis Joubert, Luxemburg
Culinair design
16.00u Laury Zioui, L'Eveil des Sens, Montagny-le-Tilleul
Noord-Afrikaanse invloeden.
16.45u Jeroen van de Graaf, Verstegen
Experimentele combinaties zoet/hartig.
17.30u Joost van Roosmalen
De geheimen van de cassoulet (intern feestje).
Dinsdag 1 februari:
11.30u Sven Coryn, Sweets n Sweets
Hypermoderne desserts.
12.30u Robèrt van Beckhoven, Oisterwijk
Experimenteel / functioneel.
13.30u Jean-Philippe Watteyne, ICook, Mons
De gewonnen desserts bij Prosper Montagné.
14.15u Wilco den Otter, Dunya, Rotterdam
Bijzondere taartdecoratietechnieken.
15.00u Stéphane Grulois, Mons
Demo winnende gerechten Beste kok van België.
15.45u Wim Klerks, Les Jumeaux, Bennebroek
Werken met siliconen en maken van eigen mallen.
16.30u Robert Kranenborg, Verstegen
Experimentele combinaties zoet/hartig.
Woensdag 2 febuari:
11.30u William Elliot, Westminster, Le Touquet
De keuken van de Franse westkust.
12.30u Frederik Deceuninck en team, Sel Gris, Duinbergen
Creatieve wandeling met tonijn.
14.00u Uitreiking innovatieprijs Maastrichter Star.
14.15u Tim van Beynen / Hans Frenks
Creatief gebruik van marsepein.
15.00u Jeroen van de Graaf, Verstegen
Experimentele pâtisserie, combinatie zoet/zout.
16.00u Joost van Roosmalen
De geheimen van de cassoulet.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten