donderdag 20 januari 2011

Village Saisonnier Assen: alle stands zijn ingevuld

Op 7, 8 en 9 februari, direct na de EFFF dus, zijn we op het HorecaEvent in Assen aanwezig met onze eigen Village Saisonnier. Voor degenen die het concept nog niet kennen: Onze Village is een beurs binnen een beurs, tweemaal zo groot als vorig jaar. Het dorp is (vrij) toegankelijk via twee dorpspoorten. Zodra u zo'n poort bent gepasseerd, komt u een andere wereld binnen. Die wereld is ingericht op de manier zoals ik er altijd van droomde. In het midden is een groot terras met bediening waar u (gratis) kunt nippen van een koel biertje of wijntje, dit onder het genot van live achtergrondmuziek. Ook staat er op het plein een grote demokeuken waarin continu topchefs te vinden zijn. Maar ook is er een aparte pâtisserie demokeuken. Rondom het plein, zeg maar in de winkelstraat, zijn de stands van diverse topleveranciers te vinden. Allemaal nemen ze hun eigen topchef mee en bij iedereen is wat te doen.


Dit zijn de deelnemende bedrijven:
Ganda Ham / Le Lary, gietenkaas
Culimer, tonijn en garnalen
Cerisa, kersen
Koppert Cress
Paul Verbunt, koffie
Veltman Vis, sushibar
Culiboutique
Pasta by Michèl
Liquido d'Oro, olijfolie
Crème de la Crème, ijs
Casa Foresta, paddestoelen
Le Petit Pêcheur, umami oesters
Vandrie Group, kalfsvlees
Carl Siegert Meesterbakker
Livar Kloostervarken
Verstegen Specerijen
Dijkstra Groenten en Fruit
Q Pilsener - Dockmans speciaalbier
Bacchantes, vins de Limoux


Op elke minuut van de drie dagen zal het dorp bruisen van activiteit, zowel in de keukens, op het terras als rondom. Maar ook op de achtergrond is van alles aan de hand, ook al zult u dat niet zien. Zo zal Rhima een volledige afwasstraat voor ons bouwen en zorgen de regisseurs voor de tv-beelden.
Ons dorp is pal naast de wedstrijden gebouwd. Zo kunt u gemakkelijk "overspringen" op spannende wedstrijdmomenten. Wanneer 's middags de prijsuitreikingen zijn gebeurd, houden we telkens een receptie, of noem het maar gerust een feestje. Onze muzikant steekt dan een tandje bij.
Het HorecaEvent te Assen is vrij en kostenloos toegankelijk, zelfs met gratis parkeren. Ik hoop van harte dat we elkaar in Assen zullen ontmoeten, ik beloof u dat het de reis waard is. Van 7 tm 9 februari is Assen the place to be. Het nieuwe beurscomplex vindt u op het TT-circuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten