donderdag 11 februari 2010

Back in Belgium

Graag wil ik hier even een bijzonder woordje van dank richten aan de mensen van het hotel dat ons deze week in Drenthe onderdak gaf: Hampshire Hotel Wesseling in Dwingeloo. Een perfect hotel met een luxe accomodatie, vriendelijke en servicegerichte mensen, een gastronomie die tot de top van Drenthe behoort, een uitgebreid buffetontbijt... en dat alles tegen prijzen die men in de rest van het land niet zou geloven.

Na gisterenavond onze Village Saisonnier in Assen te hebben afgebroken, nog even een glas te hebben gedronken en daarna van een verdiende nachtrust te hebben genoten, waren we vanochtend n diverse zwarte Saisonnier auto's op de Nederlandse wegen te zien. We zijn weer thuis in Schilde. Wat was het een fantastisch weekje en wat hebben we genoten!
Inmiddels zijn Joost en Philippe alweer richting Parijs vertrokken, want vanavond kan daar voor ons een groot moment aanbreken. Ons Engelstalige boek Pastry in Europe staat op de shortlist van de 4 beste patisserieboeken ter wereld, vanavond is in Parijs de finale. Duimt u mee?
Alleen al door de shortlist kwam een massa reacties los. Nog geen week geleden kwam Pastry in Europe 2010 uit en ik vrees dat we binnen de paar weken moeten gaan bijdrukken, zó veel wordt er besteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten