Het is een beetje stilletjes hier en dat is stilte voor de storm. Joost en Philippe zitten nog in Parijs. Vanaf maandag, tussen twee beurzen in (over een week beginnen in Amsterdam de Bakkerijdagen) rijdt bij ons alles wat wielen heeft, iedereen is op reportage. Danny heeft het meeste geluk. Hij vertrekt naar Chicago om daarna vanaf donderdag een stadsportret van San Sebastian te gaan maken. Trotter en Arzak in één week en dat op kosten van de zaak! Bofkontje. Philippe en ik vertrekken maandagochtend richting Bourgogne. We gaan een chefsportret maken van George Blanc en tevens gaan we naar het Bresse-gevogelte en enkele wijnen kijken. Joost doet volgende week de klusjes dichter bij huis. Hij gaat zich verdiepen in de vele jubilea bij Château Neercanne en in dry aged beef. Tevens gaat hij meewerken aan de productontwikkeling van Driessen Food. Als alles goed loopt, hebben bij ons de dames de vrachtauto tijdig beladen zodat we meteen naar Amsterdam kunnen vertrekken.
Er zijn koks die denken dat ze lange dagen maken. Dat dachten de koks Joost, Danny en Philippe vroeger ook. Tegenwoordig weten ze wel beter...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten