Onze zesdelige boekenserie Vis & Seizoen, we werkten er drie volle jaren aan, laat vrijwel alle eetbare zeevissoorten ter wereld in woord en beeld zien. Elke soort wordt begeleid door 2 recepten van telkens een andere Nederlandse of Vlaamse chefs. De serie is alleen al uniek omdat we fotomateriaal van meer vissoorten produceerden dan het American Marine Institute in haar archief heeft. Tel daarbij op het feit dat zo'n tweehonderd chefs aan de serie meewerkten en u begrijpt dat de serie ook een prachtig tijdsbeeld geeft van de noordelijke gastronomie. De boeken zijn voorzien van een seizoenskalender. Daarin wordt ook aangegeven wat de goede alternatieven zijn wanneer we een soort liever even met rust laten. Aan land kennen we vier seizoenen, in de zeeën en oceanen zijn het er zes. Vandaar zes boeken. Elk boek is luxe uitgevoerd en telt ruim 150 pagina's.
De serie is nu bijna uitverkocht, reden waarom we er in onze Saisonnier-boetiek mee gaan stoppen. Het is voor u de allerlaatste kans om deze unieke en spraakmakende serie te bemachtigen. De volledige serie, 900 pagina's en 7 kilo zwaar, kost € 147. De prijs per deel bedraagt € 29,50.
Kijk even in onze internetboetiek op http://www.saisonnier.net/
Deel 1
Januari-februari:
Het seizoen van de alternatieven
Het seizoen van de alternatieven
Deel 2
Maart-april:
De Middellandse Zee ontwaakt
Deel 3
Mei-juni:
Terug naar de kust
Terug naar de kust
Deel 4
Juli-augustus:
Plat en rond
Plat en rond
Geen opmerkingen:
Een reactie posten