Hoewel we met de verkoop van de editie 2009 bepaald niet te klagen hadden, wilden we on-line verkopen stimuleren. We merkten dat vooral de portokosten een barrière vormden, het was dan ook een complex geheel met diverse tarieven voor diverse landen. Vandaar dat we besloten om een stuk van onze marge prijs te geven om het kopen eenvoudiger te maken. U kunt daar uw voordeel mee doen. Zowel de editie 2009 als 2010 van Pastry in Europe unt u voortaan bestellen voor de standaardprijs van € 49 inclusief verpakkings- en verzendkosten. U kunt de boeken bestellen op http://www.pastryineurope.com/ Op die site kunt u zich ook intekenen voor de nieuwsbrief, waardoor u de ontwikkelingen ziet van de editie 2011.
In de Antwerpse Zoo zag ik dat sommigen het boek nog niet kenden, ze waren de site al aan het zoeken.
Pastry in Europe is een zwaar, dik en glossy boek van 264 pagina's met briljante fotografie, Engelstalig. Hiermee willen we de wereld éénmaal per jaar laten zien wat er op het gebied van pâtisserie in heel Europa gebeurt, van superklassiek tot hypermodern.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten