vrijdag 12 februari 2010

Jammer, maar tóch

Gisterenavond vond in Parijs de finale plaats van de beste kookboeken ter wereld. Wij waren genomineerd met onze Pastry in Europe 2009 en waren best wel zenuwachtig. Uiteindelijk eindigden we op de vierde plaats. Jammer, maar tóch.
Nu zijn wij van huis uit uitgever van magazines, van boeken hadden we niet zo veel verstand. Dus wisten we niet dat onze kansen aanmerkelijk konden stijgen door een goede pr- en lobbymachine op gang te brengen. De volgende keer beter. Nummer 4 van de wereld zijn, ach, eigenlijk is dat geen teleurstelling, het motiveert ons alleen maar om voortaan beter ons huiswerk te doen.

3 opmerkingen:

  1. Volgend jaar wordt het vast hoger, van wat ik hoor is Pastry In Europe 2010 nog mooier, nog beter! En nummer 4 van de beste kookboeken ter wereld is ook al geweldig, zeker voor het eerste boek wat jullie hebben uitgegeven, daarom gefeliciteerd met dit succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kan nu eenmaal niet in alles de beste zijn... Proficiat !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nummer 4 van de wereld, dan hebben jullie er wel onnoemelijk veel achter je gelaten en die zij al veel langer dan jullie bezig

    Bravo

    BeantwoordenVerwijderen