vrijdag 27 november 2009
Zo
Zo. De horecavakbeurs in Gent zit er weer op voor ons. Tot in de kleine uurtjes hebben we de stand afgebroken en auto's ingeladen. Midden in de nacht zijn Joost, Danny, Carine en ik nog een flinke côte de boeuf / beurre maître d'hôtel gaan eten, als beloning. De nieuwe Saisonnier is gedrukt en vertrekt maandag naar de inbinder. Vanmiddag leggen we de allerlaatste hand aan P&D, zodat die er volgende week ook uit kan. Morgen opnieuw koffers pakken, want voor volgende week staan Martinique en Guadeloupe op het programma. We zijn door het Franse ministerie van landbouw uitgenodigd om er onder andere de rumproductie te gaan bezien. Wordt een enerverend weekje, 4 reportages per dag. Vóór vertrek hoop ik nog een paar columns te schrijven, zodat de hongerige blog gevoed wordt. Mocht u mijn overpeinzingen een dagje missen, ben dan niet boos.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten