woensdag 27 januari 2010

20.00u

Sorry, de laatste kooksessies die we gaven, waren te heftig en het was te druk op onze stand om aan mijn laptop te denken. Meestal is het de laatste uren van een beurs rustig, iedereen denkt alleen nog aan afbreken. Dit jaar was dat helemaal anders. Tot aan de laatste demo's stonden er minstens honderd mensen rond de keuken. Wat ik ronduit prachtig vind, is dat diverse vakmensen drie volle dagen aan onze keuken stonden om vooral niets te missen, van maandagochtend tot woensdagavond, pauzeloos. Die mensen zijn ongetwijfeld een levenservaring rijker, het was continu kicken.
Om 3 uur deden we onze prijsuitreiking. Dit jaar introduceerden we voor het eerst de Maastrichter Star, een massief gouden speld (met daaraan gekoppelde wisselbeker) voor de mooiste noviteit. Geloof het of niet, de keuze van onze redactie ging richting een pitta-broodje. Een pitta-broodje voor Saisonnier??? Jawel. Dat product, ook in mini-miniformaat beschikbaar, was fantastisch mooi en naar ons oordeel een absolute toevoeging aan het gastronomische assortiment. Puur ambachtelijk geproduceerd (in Israël) en met een geur die truffels bijna doet vergeten. Fantastisch mooi. De Maastrichter Star ging naar Marlies Wolters uit Echt die de firma Nina Bakery vertegenwoordigt. Ik ben ervan overtuigd dat u haar producten binnenkort in de kwaliteitsgroothandel zult tegenkomen. Probeer het, ga er mee spelen en u zult onze mening delen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten