EFFF 2010
In de demokeuken van Culinaire Saisonnier
Hier is dan ons definitieve programma. Het centrale thema is dit jaar de varkenskop. Deze zal zowel op de traditionele als op de meest bizarre manier worden gepresenteerd. Zelfs de pâtissiers nemen de varkenskop mee in hun creaties. Onze keuken zal een glazen achterwand hebben, waarachter tientallen varkenskoppen zijn opgesteld.
De volgordes van optreden zijn nog niet bekend. Tussendoor komen er nog enkele spraakmakende verrassingen.
Maandag 25 januari
Magnus Ek
Wereldtopper en chef van restaurant Oaxen Krog, Zweden
Edwin Vinke
De sterrenchef restaurant de Kromme Watergang, Slijkplaat
Daniel Roos
De beroemde patisserie designer uit Zweden, lid van het bekroonde Zweedse nationale team
Denis Martin
Deze wereldtopper en chef van het gelijknamige restaurant in het Zwitserse Vevey toont zijn twintig nieuwste spraakmakende technieken, waarbij uiteraard ook zijn vermaarde postduif voorbij komt
William Curley
Topchocolatier uit London, bezit naast winkels een eigen dessertrestaurant
Johan Segers
De sterrenchef ’t Fornuis in Antwerpen, één der grondleggers van de huidige Vlaamse gastronomie
Tom Van Loock
De chef-pâtissier van driesterrenrestaurant De Karmeliet
Dinsdag 26 januari
William Curley
Topchocolatier uit London, bezit naast winkels een eigen dessertrestaurant
Magnus Ek
Wereldtopper en chef van restaurant Oaxen Krog, Zweden
Daniel Roos
De beroemde patisserie designer uit Zweden, lid van het bekroonde Zweedse nationale team
Robert Kranenborg
Een der grondleggers van de moderne Nederlandse gastronomie
Dave De Belder
De innovatieve chef van restaurant De Godevaart, Antwerpen
Eric Martin
De natuur- en sterrenchef van restaurant Lemonnier in Lavaux-Saint-Anne
Kobe Desramaults
Een der jongste sterrenchefs van België, met een innovatieve en bijzonder diepgaande keuken
Hidde den Brabander
Toppatissier en eigenaar van Dreams of Magnolia. Was jarenlang de chef-patissier van restaurant de Vrienden van Jakob
Viki Geunes
De sterrenchef van restaurant ’t Zilte, Mol
Benoit Bernard
De excentrieke sterrenchef van het Noord-Franse restaurant la Laiterie
Woensdag 27 januari
Hans Heiloo
De chef-pâtissier van Unlimited Delicious
Jurgen Koens
De chef-pâtissier van Maison van den Boer, tevens chef-pâtissier van het Nationaal Team, met zijn innovatief gebruik van de magnetron in de pâtisserie.
Kris Goegebeur
De beroemde Vlaamse pâtissier uit Roeselare
Daniel Jongsma
De winnaar van de Dutch Pastry Award 2009
Jean-Yves Wilmot
De spraakmakende chef-pâtissier uit het Waalse Mettet, beroemd om zijn toepassing van foodpairing en gastronomische technieken in de pâtisserie
Tobias Rocholl
De chef- pâtissier van restaurant Charlemagne, Aken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten