woensdag 6 januari 2010

European Fine Food Fair

EFFF 2010
In de demokeuken van Culinaire Saisonnier

Hier is dan ons definitieve programma. Het centrale thema is dit jaar de varkenskop. Deze zal zowel op de traditionele als op de meest bizarre manier worden gepresenteerd. Zelfs de pâtissiers nemen de varkenskop mee in hun creaties. Onze keuken zal een glazen achterwand hebben, waarachter tientallen varkenskoppen zijn opgesteld.
De volgordes van optreden zijn nog niet bekend. Tussendoor komen er nog enkele spraakmakende verrassingen.

Maandag 25 januari

Magnus Ek
Wereldtopper en chef van restaurant Oaxen Krog, Zweden

Edwin Vinke
De sterrenchef restaurant de Kromme Watergang, Slijkplaat

Daniel Roos
De beroemde patisserie designer uit Zweden, lid van het bekroonde Zweedse nationale team

Denis Martin
Deze wereldtopper en chef van het gelijknamige restaurant in het Zwitserse Vevey toont zijn twintig nieuwste spraakmakende technieken, waarbij uiteraard ook zijn vermaarde postduif voorbij komt

William Curley
Topchocolatier uit London, bezit naast winkels een eigen dessertrestaurant

Johan Segers
De sterrenchef ’t Fornuis in Antwerpen, één der grondleggers van de huidige Vlaamse gastronomie

Tom Van Loock
De chef-pâtissier van driesterrenrestaurant De Karmeliet

Dinsdag 26 januari

William Curley
Topchocolatier uit London, bezit naast winkels een eigen dessertrestaurant

Magnus Ek
Wereldtopper en chef van restaurant Oaxen Krog, Zweden

Daniel Roos
De beroemde patisserie designer uit Zweden, lid van het bekroonde Zweedse nationale team

Robert Kranenborg
Een der grondleggers van de moderne Nederlandse gastronomie

Dave De Belder
De innovatieve chef van restaurant De Godevaart, Antwerpen

Eric Martin
De natuur- en sterrenchef van restaurant Lemonnier in Lavaux-Saint-Anne

Kobe Desramaults
Een der jongste sterrenchefs van België, met een innovatieve en bijzonder diepgaande keuken

Hidde den Brabander
Toppatissier en eigenaar van Dreams of Magnolia. Was jarenlang de chef-patissier van restaurant de Vrienden van Jakob

Viki Geunes
De sterrenchef van restaurant ’t Zilte, Mol

Benoit Bernard
De excentrieke sterrenchef van het Noord-Franse restaurant la Laiterie

Woensdag 27 januari

Hans Heiloo
De chef-pâtissier van Unlimited Delicious

Jurgen Koens
De chef-pâtissier van Maison van den Boer, tevens chef-pâtissier van het Nationaal Team, met zijn innovatief gebruik van de magnetron in de pâtisserie.

Kris Goegebeur
De beroemde Vlaamse pâtissier uit Roeselare

Daniel Jongsma
De winnaar van de Dutch Pastry Award 2009

Jean-Yves Wilmot
De spraakmakende chef-pâtissier uit het Waalse Mettet, beroemd om zijn toepassing van foodpairing en gastronomische technieken in de pâtisserie

Tobias Rocholl
De chef- pâtissier van restaurant Charlemagne, Aken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten