Ons team is in Maastricht nu bezig met de afbraak van de enorme keuken, de chef's table en de boetiek. Dat is altijd het slechtste moment van een beurs. Bezoekers komen een droomwereld binnen die uit millimeterdunne muren bestaat. Binnen een half uur na het einde is een beursvloer herschapen in een chaos waarin geen enkele muur meer overeind staat. We moeten daarmee leven, het doet altijd een beetje pijn. Na drie dagen in een prachtige keuken te hebben gestaan, wil je die keuken behouden. Sorry, er komen mannen in blauwe pakken met palletwagens en rolcontainers die daar anders over denken.
Onze keuken gaat niet naar het magazijn, nee, binnen anderhalve week zullen we hem terug hebben opgebouwd in Assen, dé vakbeurs van de noordelijke Nederlanden. Daar gaan we een nieuw concept neerzetten: Le Village Saisonnier. Koken, gastvrijheid, zelfs een beetje live muziek, vooral gezelligheid. Komen we u in Assen (op het TT-circuit) weer tegen? Ik hoop het van harte, zonder u kan ik moeilijk leven. Qua koken gaan we daar weer helemaal uit ons dak, zegt Joost.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten