donderdag 21 januari 2010

Hectische week

Het is hier een hectisch weekje, want aanstaande maandag begint de European Fine Food Fair. Bij de organisatie voor ons aandeel daarin komt veel kijken. Gelukkig hoeven we ons met de standbouw niet al te veel te bemoeien, waar we wel voor zorgen is dat de keuken wordt ingericht. Induktiefornuis en combisteamer van Leventi, een afwasstraat van Winterhalter, koelingen van Hoshizaki en inox van Bartscher. Voorts halen we onze eigen proefkeuken leeg, zodat de demochefs over alles kunnen beschikken wat hun hartje begeert. Een keuken zonder grondstoffen is nutteloos, maar gelukkig zijn er voldoende sponsors om daarin te voorzien. Vlees (dit jaar varkenskoppen) van Livar, groenten van Tonny van Rooij, zuivel van Lampo, smaakmakers van Verstegen, chocolade van Valrhona... Maar hoe dan ook, dit alles moet wél geregeld worden, het komt niet vanzelf.
Naast de keuken wordt onze chef's table ingericht, een plek waar we gastvrijheid bieden. Die plek wordt dit jaar uitgebreid met een echte bar. Het bier komt van Q-pilsener, de koffie van Paul Verbunt, de wijn van Bacchantes. Pâtisseriehuis Crème de la Crème zorgt voor de petits fours.
Weer even verder staat onze Culiboutique, waar onze kookmaterialen, boeken en tijdschriften zijn uitgestald. Uiteraard zal hier de nodige plaats zijn gereserveerd voor mijn boek Overpeinzingen dat momenteel in druk is.
Al met al is onze stand meer dan 30 meter breed, dus ook volgende week zal het hectisch zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten