De wereld barst van de culinaire boeken, zelfs binnen ons kleine taalgebiedje worden er vele duizenden uitgegeven. Maar dan heb ik een vraag aan u. Welk boek mist u? Met andere woorden, welk boek is nog nooit gemaakt en zou iets toevoegen aan het bestaande? Graag zou ik dat boek maken. Wellicht hebt u een ideetje voor mij.
Goedemorgen!
BeantwoordenVerwijderenMet veel plezier lees ik de berichten en verhalen op uw blog!
Vind het vooral bijzonder hoe u altijd van twee zijdes iets kunt belichten. Zo ook nu: aan de ene kant bent u van mening dat er teveel nietzeggende kook- danwel culinaire boeken zijn (zie eerder in uw blog), aan de andere kant wilt u nu zelf een nieuw boek uitbrengen, nummer 'duizenden en 1 '. Voorzie echter dat dit kookboek ook niet de nieuwe Escoffier zal worden...... :-)
Hoe dan ook: u vroeg om een ideetje:
1 - kookboek maken van recepten en verhalen de afgelopen Saisonnier uitgaven?
2- Scandinavie op hoog niveau
Of een culinair boek bevalt is zeer subjectief, kunt u mij aangeven waaraan u zit te denken ? Wat is het beoogd doel van het boek - informeren, leren, beschrijvend ect?
Ben benieuwd!
Ik denk, W, dat mijn boek dat ik op de EFFF ga presenteren, bepaald geen 1001e is.
BeantwoordenVerwijderenWat een culinair boek moet doen, is vooral iets toevoegen. Op welke manier dan ook. Dat zie ik (te) weinig gebeuren.
Norbert