De nieuwe lente-uitgave (nummer 17) van ons roze magazine is gedrukt. Een tipje van de sluier?
Desserts o.a. van Chalet Royal (Den Bosch), Aux Influences des Saveurs (Luxemburg), Brienen aan de Maas (Well), De Kromme Watergang (Slijkplaat), Georges Blanc (Vonnas), Vinkeles (Amsterdam).
Confiserie: La Galette bressanne, La Corniotte.
De taart van: Wilco den Otter.
Pâtisserie: Daniel Jongsma.
Szechuanpeper in de pâtisserie.
Entremets: Riz Emperatrice.
Geitenkaas in desserts.
Reportage kersen.
Italiaanse ijsgeheimen van Pacitti Al (Brussel).
Terroir: de Bossche bol.
Brood: het Frybreead van de Indianen.
Vorm en design: de suikerspin in nieuwe vormen.
Alles over de Macaron de Paris.
Wijn: Sainte-Croix-du-Mont.
Stadsportret: San Sebastian en omstreken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten